About

Green Film Making opereert als adviseur en zoek- en vind-agent voor duurzame en circulaire materialen voor de film- en TV-wereld. Het platform filmoogstkaart.nl is een tool waar deze materialen worden aangeboden en gezocht. Filmoogstkaart is onderdeel van de door Superuse Studios ontwikkelde Oogstkaart.

De diensten van de Filmoogstkaart materiaal service zijn peer to peer, business to peer of business to business. Je vindt een geschikt materiaal of applicatie op de kaart en kunt direct contact opnemen met de leverancier.

Heeft u interesse in het gebruik van de Filmoogstkaart en wilt u een eigen profiel of heeft u vragen aangaande een van onze diensten neem dan gerust contact op via info@greenfilmmaking.com

Over Green Film Making

Green Film Making daagt filmprofessionals uit om duurzamer te werken. Sinds 2015 wordt Els Rientjes als Sustainability Manager ondersteund door het Nederlands Filmfonds om de Nederlandse filmindustrie te inspireren verantwoordelijk met onze planeet om te gaan.

Green Film Making timmert samen met producenten, duurzame ondernemers, filmscholen en andere voortrekkers in de filmsector hard aan de weg. 

www.greenfilmmaking.nl

www.greenfilmmaking.com